Volite svoj auto i za njega želite najbolje osiguranje?
Ostavite nam svoje podatke, ponuda stiže uskoro!

Sve fizičke osobe, postojeći i novi osiguranici, koji u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine na jednom od prodajnih mjesta Adriatica diljem Hrvatske ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobna i/ili teretna vozila, automatski sudjeluju u ekskluzivnoj nagradnoj igri „Moja polica u Adriaticu vrijedi više“.

Bogati nagradni fond, koji uključuje čak 171 nagradu, vrijedan je ukupno 3,7 milijuna kuna.

U 5 gradova - u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, u 3 regionalna izvlačenja bogatih nagrada u svibnju i rujnu 2020., te u siječnju 2021. , osiguranici će imati priliku odvesti se novim, potpuno opremljenim i osiguranim Golfom 8 ili će biti nagrađeni jednom od čak 150 potrošačkih kartica s iznosom od 5.000 kuna.

Osim regionalnih izvlačenja, posebne nagrade za one najstrpljivije Adriatic je pripremio za siječanj 2021. godine. Oni osiguranici kojima se nije posrećilo u prva tri kruga nagradne igre, imat će priliku u finalnom izvlačenju kući odvesti novog, opremljenog i osiguranog VW Touarega. U završnom izvlačenju druge sretne dobitnike očekuju ljetovanja u Hotelu Medora Auri Beach Resort i vrijedne novčane nagrade u iznosima od 50.000 kuna.

Vozite sigurno do bogatih nagrada!

Detalje o načinu sudjelovanja, izvlačenjima i nagradama pročitajte u pravilima nagradne igre.

DOBITNICI

2. KOLA NAGRADNE IGRE

Dobitnici nagradne igre ADRIATIC osiguranja

Čestitamo dobitnicima vrijednih nagrada, a svim ostalim sudionicima želimo puno sreće u daljnjim izvlačenjima. Još se stignete uključiti. Naša bogata nagradna igra ide dalje!