Volite svoj auto i za njega želite najbolje osiguranje?
Ostavite nam svoje podatke, ponuda stiže uskoro!

Najsretniji osiguranici dokazali da polica ugovorena u Adriaticu uistinu vrijedi više!

Sve fizičke osobe, postojeći i novi osiguranici, koji su u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine, na prodajnim mjestima Adriatica diljem Hrvatske ugovorili policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobna i/ili teretna vozila, automatski su sudjelovali u ekskluzivnoj nagradnoj igri „Moja polica u Adriaticu vrijedi više“ s ukupno 171 nagradom i ukupnim nagradnim fondom od 3,7 milijuna kuna.

U 5 hrvatskih gradova – Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, nakon dva regionalna kola izvučeni su dobitnici posljednjih 5 automobila VW Golf 8 i ukupno 250.000 kuna na potrošačkim karticama.

Sve vlasnike prekrasnih VW modela najnovije generacije uz suvremenu i potpunu opremu čekaju i polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i polica kasko osiguranja.

U finalnom izvlačenju naš najsretniji osiguranik Marko Nimac iz Drniša osvojio je najnoviji VW Touareg, a čak tri dobitnika uživat će ovog ljeta u luksuznim odmorima u hotelu Medora Auri Beach Resort u Podgori, dok su dva osiguranika postala bogatija za po 50.000 kuna.

Svim starim i novim osiguranicima zahvaljujemo na sudjelovanju u našoj velikoj nagradnoj igri. Od srca čestitamo svim sretnim dobitnicima vrijednih nagrada koji su sve uvjerili kako polica osiguranja ugovorena u Adriaticu uistinu vrijedi više!

DOBITNICI

FINALNOG KOLA NAGRADNE IGRE

Dobitnici finalnog kola nagradne igre ADRIATIC osiguranja

Čestitamo dobitnicima vrijednih nagrada!

DOBITNICI

3. KOLA NAGRADNE IGRE

Dobitnici nagradne igre ADRIATIC osiguranja

Čestitamo dobitnicima vrijednih nagrada!