Vijesti

Pregled vijesti

08.12.2020.

Adriatic osiguranje dobitnik Zlatne kune za najbolje osiguravajuće društvo u Hrvatskoj

Ukupan prihod u iznosu od 765 milijuna kuna, zaračunata bruto premija od 753 milijuna kuna, uz povećanje od 13,61 % u odnosu na 2018. godinu, te tržišni udio u neživotnim osiguranjima od 9,86%, uz 817 djelatnika, osigurali su Adriatic osiguranju Zlatnu kunu za najbolje osiguravajuće društvo u 2019. godini.

Priznanje Zlatna kuna dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu u cjelini još od 1993. godine, a predstavlja simbol uspješnosti i kvalitete u poslovanju. Prilikom preuzimanja nagrade Goran Jurišić, predsjednik Uprave Adriatica, izrazio je zadovoljstvo što je Hrvatska gospodarska komora prepoznala Adriatic kao najbolje osiguravajuće društvo i što je osvojilo ovu prestižnu nagradu.

„Zahvalio bih i svim zaposlenicima Adriatic osiguranja! Ovo priznanje ide prvenstveno njima jer su svojim predanim radom i znanjem pokazali i dokazali da zavrjeđuju ovu prestižnu nagradu. Hvala poslovnim partnerima, a posebno našim osiguranicima koji su nam ukazali povjerenje. Zajedno smo ostvarili ove izvrsne rezultate. Adriatic i u ovim izazovnim vremenima plovi sigurno i stabilno te uspješno povezuje obje obale Jadranskog mora”, istaknuo je Jurišić.

I u ovoj godini Adriatic nastavlja rušiti tržišne trendove, uz rast od 33,2% za 11 mjeseci 2020. godine.

Iskrene čestitke svim djelatnicima Adriatica!

Galerija slika: