Vijesti

Pregled vijesti

17.10.2019.

Jug Adriatic osiguranje – novo ime za nove pobjede

Svečanim potpisivanjem generalnog sponzorskog ugovora u prostorijama vaterpolo kluba Jug, u četvrtak, 17. listopada, Adriatic osiguranje je postalo generalni sponzor tog najtrofejnijeg vaterpolskog kluba koji dolazi iz Dubrovnika.

Ugovor u trajanju od pet godina potpisali su predsjednik Uprave Adriatica Goran Jurišić i predsjednik kluba Tomislav Dumančić, a tom su prilikom javnosti predstavljeni novo ime kluba – VK Jug Adriatic osiguranje, kao i novi vizuali kluba.

„Adriatic osiguranje prepoznalo je vrhunske sportaše i odlične domaće i međunarodne rezultate najuspješnijeg sportskog društva u Hrvatskoj. S obzirom na to da klub uskoro obilježava 100-tu godišnjicu postojanja, izuzetno nas raduje da će suradnja biti obilježena i tim velikim jubilejom. Kroz buduću, dugogodišnju suradnju želimo biti njihova podrška i vjetar u leđa te im želimo pružiti oslonac u ostvarenju još boljih sportskih ostvarenja“, izjavio je Goran Jurišić.

Predsjednik kluba Tomislav Dumančić izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem ugovora, osvrnuvši se posebno na novo ime kluba. „U sportu uvijek težite većem i boljem i želite nadmašiti sebe. Drago nam je što je Adriatic prepoznao naš sportski duh i što će nam u narednih pet godina biti partner na svim našim plovidbama. U novu sezonu ulazimo jači i bolji nego ikad, a drago nam je što ćemo svojih prvih 100 godina proslaviti u ovako dobrom društvu“, istaknuo je.

Suradnja renomiranog osigurateljnog i vaterpolskog branda predstavlja više od samog ugovora o sponzorstvu, jer se njome osigurava daljnje uspješno djelovanje VK Jug Adriatic osiguranja kao jednog od prepoznatljivog simbola Republike Hrvatske na međunarodnoj razini, kao i podizanje novih generacija talenata koji će osvajati bazene, dizati tribine u zanosu na noge i donositi Hrvatskoj vrijedne nagrade. Vjerujemo da će buduća plovidba pod zajedničkom zastavom VK Juga i Adriatic osiguranja služiti na čast i ponos širokoj publici te ostvarivanju zajedničkih ciljeva promocije kako ovog sporta tako i naše zemlje.

Galerija slika: