Vijesti

Pregled vijesti

16.06.2014.

Jadransko uz "Ljeto u MSU!"

Četiri dana do početka „Ljeta u MSU!“ druženjem za novinare na istoimenoj lokaciji, 16. lipnja 2014. godine predstavljen je program ovog atraktivnog multimedijskog projekta koji traje od 20. lipnja do 31. srpnja, a obuhvaća koncerte, filmske projekcije i retrospektivnu izložbu Vlaste Delimar.

„Ljeto u MSU!“ osmislili smo kao niz prvoklasnih sadržaja koji su posebno osmišljeni za urbanu publiku uz vrlo pristupačnu cijenu. Naša ideja je da pružimo svim građanima pravo osvježenje uz koncerte priznatih domaćih rock glazbenika, filmske projekcije i razgledavanje velike retrospektivne izložbe legendarne umjetnice Vlaste Delimar „To sam ja“, izjavio je mr.sc. Branko Kostelnik, autor koncepta „Ljeto u MSU!“ i producent MSU-a.

Jadransko osiguranje prepoznalo je ovaj interesantan projekt i vrlo rado prihvatilo ulogu generalnog sponzora cijelog događanja vjerujući kako će građani Zagreba kao i brojni turisti provesti uzbudljivo ljeto u MSU. Na „Ljeto u MSU!“ građane je pozvala i Jadranka Ivaniš Yaya, jedna od mnogobrojnih izvođača u sklopu ovog projekta najavljujući dobru svirku i sjajni lineup tijekom nadolazeće ljetne sezone.

Na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU svake subote od 21:30 sati izredat će se velika domaća rock imena kao što su Rundek Cargo Trio, Elemental, Urban & 4, Gustafi, Bambi Molesters i Jinxi, a svaki petak čut će se na platou MSU-a i „Korijeni rocka“ uz svirku mladih rock bendova zajedno s DJ izvedbama.

S obzirom da je broj ulaznica ograničen, svi ljubitelji dobre svirke, filmova i legendarne izložbe mogu već sada osigurati za sebe nikad uzbudljivije ljeto u MSU za pristupačnih 79 kuna.

Program Ljeto u MSU!