Euro Daus – kada želite novo ili rabljeno vozilo

  • Na 19. ožujka 2015.

Najveći auto centar u Dalmaciji, Euro Daus, ovlaštenog VW i Škoda partnera, danas nakon duge tradicije uspješnog poslovanja, ne treba posebno predstavljati. Podsjećamo Vas da je riječ o ovlaštenim servisima za vozila marke VW, Škoda, Audi i Seat, koji se nalaze na atraktivnim lokacijama u Splitu i Dubrovniku. Tvrtka pruža usluge prodaje novih i rabljenih vozila, kao i financiranja i servisiranja. Euro Daus primjenjuje ISO standard 9001:2000.

 

Ključ u ruke

Stručno osoblje autosalona detaljno će Vam predstaviti najnovije modele izloženih vozila, pomoći Vam u pravom odabiru te Vas savjetovati o najboljem načinu financiranja i kupnje uz uvijete koji će ugodno iznenaditi i one najzahtjevnije. Ukoliko ste pak zainteresirani za rabljeno vozilo, očekuje Vas širok izbor marki i modela izloženih u predvorju auto centra. Odaberite marku i tip vozila, a sve ostalo prepustite Euro Dausu!

 

Sve na jednom mjestu

U ovlaštenom servisu s uslugama automehanike, autoelektrike i dijagnostike,jamče Vam kvalitetno i redovito održavanje u garantnom roku, ali i po isteku istoga. Svoje klijente uredno podsjećamo o terminu kada bi trebali na redoviti servis. Za kvalitetnu i brzu uslugu zaduženo je stručno osoblje, educirano za ponudu najnovijih modela vozila i obučeno u odgovarajućim europskim centrima. Originalne rezervne dijelove možete nabaviti u ovlaštenoj prodavaonici rezervnih dijelova.

U sklopu Auto Centra Euro Daus nalazi se i vrhunska autolimarska radionica za popravak svih karoserijskih radova te najmodernija termolakirnica koja nudi usluge lakiranja za sve vrste vozila.

Euro Dausove stanice za tehnički pregled vozila svakodnevno pružaju brzu i kvalitetnu uslugu tehničkog pregleda, registracije i osiguranja vozila, a partnerska osigurateljna kuća ADRIATIC osiguranje, jamči Vam korektno i brzo rješavanje odštetnih zahtjeva.

0 Komentari