Vozači oprez! Djeca u prometu – izložba dječjih radova u ADRIATIC-u

  • Na 28. studenoga 2015.

Uz glazbu, zabavu i prigodan program u blagdanskom ozračju i ugodnom druženju, u subotu, 28. studenoga, otvorena je izložba „Vozači oprez! Djeca u prometu“. Na izložbi u prostorima ADRIATIC osiguranja, Listopadska 2, izloženi su likovni i literarni radovi učenika od 1. do 3. razreda osnovnih škola diljem Hrvatske, na temu prometa i sigurnosti u prometu.

Izložba čiji su radovi proteklih tjedana stizali na adresu ADRIATIC-a, dio je već tradicionalnog edukativnog projekta čiji je cilj ukazati na društvenu odgovornost cijele zajednice, uz dodatan poticaj djeci i roditeljima, a naročito vozačima, na odgovorno ponašanje u prometu i podizanje razine sigurnosti svih sudionika u prometu.

Tijekom prigodnog programa, učenici su pokazali zavidno znanje o prometu i sigurnom odlasku i povratku iz škole, što su zahvaljujući vrijednim ručicama pretočili i na prekrasne crteže, sastavke i pjesmice koji su krasili panoe u ADRIATIC-u na ponos djece i njihovih obitelji. S obzirom da je mnogim kreativcima ovo bio prvi umjetnički nastup, veselje zbog objavljenih radova bilo je tim veće.

Tijekom prigodnog programa upriličeno je i darivanje nagrađenih učenika vrijednim poklonima – ruksacima iznenađenja. Među nagrađenima je bilo i grupnih nagrada, odnosno nagrađenih cijelih razreda, što potvrđuje veliku zajedničku svjesnost učenika, roditelja i učitelja o važnosti sigurnog i odgovornog ponašanja u prometu. Gotovo sve Podružnice ADRIATIC osiguranja diljem Hrvatske uključile su se u projekt i ugostile učenike i njihove roditelje, djedove i bake.

0 Komentari